Despre Noi

Home » Despre Noi

Lotus Innovation SRL și-a început activitatea în anul 2008 și desfășoară activități de execuție structuri metalice, închideri, izolații pentru construcții, acoperișuri și fațade, furnizare și montaj trape de fum și luminatoare, alte lucrări specifice.

Viziunea
Ne dorim ca prin intermediul unui colectiv talentat si ambitios, dornic sa-si lase amprenta asupra celor mai provocatoare proiecte din domeniul constructiilor industriale si civile, sa devenim un leader regional puternic si activ in domeniul furnizorilor de servicii de inalta calitate, specializat pe lucrari de hale metalice.
Misiunea
Suntem o echipa dinamica, alcatuita din oameni de success, dedicati 100% in proiectele pe care le realizam, gata sa raspunda pozitiv si sa multumeasca pentru fiecare sansa ce i se ofera de a fi implicati in cadrul celor mai ambitioase proiecte, motivata de dorinta de a lasa in urma investitii durabile care sa oglindeasca profesionalismul companiei noastre. Din dorinta de a garanta succesul proiectelor la care participam, suntem ghidati de valorile asumate si punem accent pe gradul inalt de calitate si complexitate al serviciilor pe care le oferim, implementand tehnologie adecvata si asigurand in acelasi timp, un pachet integrat de solutii destinate sigurantei cladirilor.
Valorile
Integritate – respectam intodeuna ceea ce promitem.
Comunicare – raspundem prompt tuturor solicitarilor, fiind constienti ca o afacere de success are intodeauna la baza o comunicare pozitiva.
Lucru in echipa – suntem convinsi ca obiectivele stabilite sunt mult mai facil de obtinut atunci cand exista aceasta abordare si de aceea sustinem acest fel de a fi, atat in cadrul organizatiei cat si in relatiile cu partenerii nostrii.
Excelenta – Punem mare accent pe educatia continua si pe imbunatatirea constanta a capacitatilor noastre, astfel incat printr-o activitate constanta, disciplinata si bine organizata, sa obtinem intodeauna rezultate excelente.
Gratitudine – Bazandu-ne pe bogatia noastra interioara, suntem gata sa spunem intodeauna “multumesc”, sarbatorind astfel victoriile noastre si fiind recunoscatori in acelasi timp pentru posibilitatea oferita de a ne implica in proiecte de succes, care sa defineasca in cele din urma adevarata noastra bogatie.

Compania noastra ofera un amplu pachet de servicii,
asigurand o gama larga de lucrari precum:

O componenta importanta a calitatii lucrarilor o reprezinta calitatea materialelor folosite, si de aceea am dezvoltat colaborari stranse cu furnizori de materiale recunoscuti.

Lotus Innovation SRL este interesată în mod constant de colaborarea cu proiectanții generali pentru propunerea sau definitivarea detaliilor de execuție adaptate la specificul fiecărei situații, valorificând astfel experiența acumulată prin realizarea unei multitudini de tipuri de lucrări.